Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Κολοκάσι


Υλικά

  1. 1500 γρ. κολοκάσι
  2. 500 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε κυβάκια
  3. 500 γρ. σέλινο με τα φύλλα του
  4. χυμός από ένα λεμόνι
  5. 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
  6. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  7. 1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ
  8. 1/2 ποτήρι ντοματοχυμό ελαιόλαδο
  9. αλάτι
  10. πιπέρι...

Οδηγίες
Το κολοκάσι αφού το καθαρίσουμε από τη φλούδα δεν το πλένουμε αλλά το σκουπίζουμε καλά με μια χαρτοπετσέτα. Επίσης δεν το κόβουμε σε κομμάτια όπως κάνουμε με τη πατάτα αλλά βυθίζουμε το μαχαίρι και με μια κίνηση σπάμε σε κομμάτια, όχι πολύ μεγάλα.

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου